Druga sestra (1999)

The Other Sister (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Dirljiva priča o životnom putu hrabre ali mentalno zaostale devojke

 
Režija: Garry Marshall
Scenarij: Garry Marshall, Bob Brunner
Uloge: Juliette Lewis, Diane Keaton, Tom Skerritt, Giovanni Ribisi

Filmografija

Karla je blago mentalno zaostala devojka koja je, nakon godina posebnog obrazovanja , uspešno premostila mnoga svoja ograničenja – osim zaštitnički nastrojene majke. Kad se Karla prvi put zaljubi, odupire se majčinoj volji.

U ovoj oplemenjujućoj i često gorko-slatkoj romantičnoj komediji, 24-godišnja Karla Tejt blago je mentalno zaostala devojka koja je, nakon godina posebnog obrazovanja u privatnom internatu, uspešno premostila mnoga svoja ograničenja – osim zaštitnički nastrojene majke, Elizabet.
 
Kad Karla maturira i vrati se kući puna snova i ambicija, njena potreba za ličnim ispunjenjem počinje se manifestovati na načine koje njena majka ne uspeva prihvatiti. Kad se prvi put zaljubi, Karla se odupire majčinoj volji kako bi dokazala da je uprkos svemu sposobna biti odgovorna odrasla osoba, dostojna toga da voli i bude voljena.
 
Dok kreću na lično putovanje samootkrića, Karla i njen dečko Deni zajedno odlaze pronaći odgovore na neke od najtežih životnih izazova i dokazati da katkad običan život može predstavljati neverovatno postignuće.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >