Samo nebo zna (2005)

JUST LIKE HEAVEN (Originalni naziv)

komedija romantika

Odnos između arhitekta i duha mlade doktorke koji mu se ukazuje prerasta u ljubav

 
Režija: Mark Waters
Scenarij: Peter Tolan, Leslie Dixon
Uloge: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Sypbey, Jon Heder, ...

Filmografija

Da život može biti divan i posje smrti, pokazuje nam fantastična romantična komedija "Samo nebo zna" sa Ris Viderspun i Markom Rafalom u glavnim ulogama.

Elizabet Masterson (Ris Viderspun) je doktorka koja radi toliko naporno da najčešće nema vremena ni za šta i ni za koga, ali to njenu sestru neće sprečiti da joj ugovori sastanak na slepo. Na putu kući Elizabet doživi saobraćajnu nesreću nakon koje pada u tromesečnu komu. Za to vreme, u njen se stan useli udovac Dejvid (Mark Rafalo), koji od smrti svoje supruge prekomerno pije. To mu jednom prilikom prigovori Elizabetin duh, kojeg, izgleda samo Dejvid može da vidi i čuje, što on pripiše svom pijanstvu. No uskoro mu postaje jasno kako je duh stvaran te se njih dvoje počinju zaljubljivati jedno u drugo.

"Samo nebo zna" reditelja Marka Votersa je najpre namenjen zabavi, ali kako se bliži kraju počinje postavljati i ozbiljna pitanja o životu, bolesti i ljubavi. Voters se odlično snalazi u konstruisanju snovite atmosfere javljanja Elizabetinog duha, ali prave pohvale ipak idu na adresu Ris Viderspun, za sjajan posao u ovoj neobičnoj ulozi. Ništa manje kvalitetno svoj posao nije odradio ni Mark Rafalo, dok se u ostalim ulogama nalaze Džon Heder, Donal Log te Ivana Milicevic.

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >