Progonitelji (2013)

Stalkers (Originalni naziv)

drama

Iskusna detektivka i ugledna tužiteljka udružuju snage u lovu na okrutnog manijaka

 
Režija: Mark Tonderai
Scenarij: David Wiener
Uloge: Mena Suvari, Jodi Lyn O'Keefe, Drea de Matteo, April Telek

Filmografija

Jeziva priča o čvrstoj, vatrenoj policajki problematične prošlosti koja će da se udruži sa uglađenom i politički upućenom pomoćnicom okružnog tužitelja kako bi privele opasnog manijaka. Triler je inspirisan stvarnim događajima.

Frustrirana nemarom pravnog sistema prema slučajevima proganjanja, ambiciozna pomoćnica okružnog tužitelja, Džulia Vajtmen, odlučila je osnovati radnu grupu koja će pratiti i pravno goniti predatore pre nego što naude svojim žrtvama ili ih ubiju. No Džulijini muški šefovi proglašavaju njenu zabrinutost trivijalnom i neprestano odbijaju prihvatiti njene napore.
 
U međuvremenu, nedavno zaposlena detektivka Dajen Harkin suočena je s istim otporom kolega policajaca u svojoj novoj stanici kad otkrije brojne nerešene slučajeve proganjanja. Ali za Dajen borba da se sistem promeni lične je prirode. I ona je sama u begu od nasilnog bivšeg supruga koji neće odustati dok ne nađe nju i njihovog malog sina.
 
Kad im se putevi sretnu na posebno mučnom slučaju žene koju teroriše opsesivan bivši ljubavnik, Dajen i Džulija će da pronađu zajednički jezik i uspostave neobično partnerstvo kako bi rešile slučaj.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >