ponedeljak, 01.01. 00:00

Exkluziv (0)

Exkluziv Prva Srpska (Originalni naziv)

magazin

Za ekipu "Exkluziva"nema tajni kada je reč o šou biznisu

 
Režija:
Scenarij:
Uloge:

Filmografija

Svi koji vole vesti o domaćimi stranim poznatim facama svakodnevno će na Prvoj imati svojih 15 minuta za aktuelne tračeve koji će u „Exkluzivu" biti razrađeni do koske.

 U petnaestominutnoj emisiji videćete ekskluzivne priloge o slavnima čiji lik i delo pune dnevne novine, magazine i tabloide.Svi koji vole vesti o domaćimi stranim poznatim facama svakodnevno će na Prvoj imati svojih 15 minuta za aktuelne tračeve koji će u „Exkluzivu" biti razrađeni do koske.

Sve o slavnima: njihove ljubavi i raskidi, stil i moda, posao i slobodno vreme, glamurozni događaji koje posećuju, skandali. U "Exkluzivu" ima mesta i za srpske i za svetske face, čiji glamurozne živote razotkrivamo na originalan način. Za ekipu "Exkluziva"nema tajni kada je reč o šou biznisu. Slavne ličnosti se prate u stopu i bez dlake na jeziku postavljaju im se pitanja o svemu što vas zanima.
U zemljama u kojima se emituje,"Exkluziv" je na vrhu TV top lista, upravo zbog kratke, dinamične i škakljive forme, omiljene, ali do sada nedovoljno iskorišćene u Srbiji.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >