Policijska priča 4: Prvi udarac (1996)

JACKIE CHAN'S FIRST STRIKE/Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo (Originalni naziv)

akcija komedija triler

Dž. Čen se pridružuje snagama CIA-e u potrazi za nestalom nuklearnom glavom

 
Režija: Stanley Tong
Scenarij: Greg Mellott, Elliot Tong
Uloge: Jackie Chan, Jackson Lou, Annie Wu, Bill Tung, Yuri Petrov, Nonna Grishayeva

Filmografija

Na Istoku ništa novo: Dž. Čen ovaj put oduševljava kao hongkonška varijanta Džejms Bonda u potrazi za nestalom nuklearnom glavom! Od Hong Konga, preko Ukrajine do Australije, našem omiljenom akcionom junaku nikad ne fali protivnika. Film je osvojio nagradu "Golden Horse", a 1997. godine je nominovan za nagradu "MTV Movie".

Čen Ka Kui (Dž. Čen) je hongkonški policajac koji se pridružuje snagama CIA-e u Ukrajini. Tragajući za nestalom nuklearnom glavom, Čen otkriva kako se potencijalni kupci smrtonosnog oružja sakrivaju u redovima ruske mafije. Stupivši u kontakt s osobom koja poseduje projektil, Čen dolazi u veliku opasnost, a njegove ga avanture vode s kontinenta na kontinent, sve do finalnog eksplozivnog obračuna s protivnicima!

"Policijska priča" je jedan u nizu filmova snimljenih kako bi se Dž. Čen probio na američko tržište. Reč je o tipičnom filmu iz Čenovog opusa; jednostavne radnje, brze i ludo zabavne akcije zasnovane na neverovatnim zabavnim sekvencama snimljenim bez pomoći specijalnih efekata!


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >