Mafijašice (2001)

WISEGIRLS (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Tri konobarice sklapaju neraskidivo prijateljstvo nakon što su upletene u organizovani zlo

 
Režija: David Anspaugh
Scenarij: John Meadows
Uloge: Mira Sorvino, Mariah Carey, Melora Walters, Arthur Nascarella, Saul Stein...

Filmografija

Zločin još nikad nije izgledao tako dobro. U Santolinovom restoranu, na meniju postoji nešto još gore od zagorelih rakova ... ubistvo! Raychel, Meg i Kate tri su konobarice koje će sklopiti neraskidivo prijateljstvo nakon što su upletene u organizovani zločin. Kroz vreme provedeno u "porodičnom" italijanskom restoranu, tri će prijateljice otkriti da njihovi životi zavise od puno većih stvari nego od usluge sa osmehom.

 Meg Kennedy (M. Sorvino) je bivša studentkinja medicine koja iz St. Louisa stiže u New York kako bi brinula o svojoj senilnoj baki. Uselivši se u njen stan na Staten Islandu, Meg odlučuje da se zaposli pronašavši posao konobarice u mesnom restoranu čiji je vlasnik tajanstveni gospodin Santalino (A. Nascarella). Iako je upravitelj restorana Gio Esposito (J. Siravo) jedva prima, Meg se već prve noći ističe spretnošću sprijateljivši se sa ostale dve konobarice u restoranu: brbljavom Raychel (M. Carey) i igračicom Kate (M. Walters). Nakon što jednom gostu spašava život, Meg privlači pažnju svoga šefa te njegovog sina Frankieja (C. Maelan). Međutim, Santalinov je restoran zapravo okupljalište mafijaša, a sama će Meg postati svedokom okrutnog ubistva...

 
Američka kriminalistička drama "Mafijašice" bila je svojevrsni popravni glumački ispit za svetski popularnu pevačicu Mariu Carey koja je za debitantski nastup u filmu "Glitter" dobila loše ocene. Uprkos sumnjama, Mariah Carey dokazala je da u drugačijem tipu projekta može ostvariti znatno bolji nastup te je njena interpretacija jezičave konobarice Raychel naišla na vrlo dobar prijam.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >