Muvanje (2014)

Looking (Originalni naziv)

komedija

realistična iskustva trojice bliskih prijatelja koji žive u modernom San Francisu

 
Režija: Michael Lannan
Scenarij:
Uloge: Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez, Murray Bartlett, O.T. Fagbenle

Filmografija

HBO-ova humoristička serija o trojici prijatelja u tridesetima koji žive u San Francisku i istražuju uzbudljive te katkad neodoljive mogućnosti omogućene novoj generaciji gej muškaraca.

Ovu trojicu možda veže prijateljstvo, ali svaki je u znatno drugačijoj životnoj fazi: Patrik je 29-godišnji dizajner videoigara koji ponovno počinje izlaziti na spojeve nakon zaruka bivšeg dečka; nadobudni umetnik, 31-godišnji Avgustin, razmatra ideju monogamije usred selidbe u zajednički stan sa dečkom; a najstariji član skupine, 39-godišnji dugogodišnji konobar Dom na pragu je sredovečne dobi a da nije ispunio ni romantične ni profesionalne snove.

Priče ovog trojca dramatično se isprepleću dok oni tragaju za srećom i intimnošću u vremenu u kojem gej muškarci imaju više izbora – i prava – nego ikad. U seriji važnu ulogu također igra progresivna, nepredvidiva i seksualno otvorena kultura Bej Ara, gde stvarne lokacije u San Francisku služe kao kulise za život ove grupice.

Svet serije upotpunjavaju Domova cimerica Doris, Avgustinov dečko Frank i Patrikov kolega sa posla Oven, kao i potencijalni budući dečki Kevin, Lin i Riči.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >