Pare ili život (2008)

Pare ili život (Originalni naziv)

komedija

Ljetna avantura u primorju Crne Gore

 
Režija: Milan Karadžić
Scenarij: Danica Pajović
Uloge: Mladen Nelević, Milena Vasić, Sloboda Mićalović, Milan Kalinić, ...

Filmografija

"Pare ili život" prati glavne likove iz istoimene serije i njihovu nezaboravnu letnju avanturu u najlepšim predelima crnogorskog Primorja

Miki (Milutin Mima Karadžić) dolazi iz Beograda u Budvu da vodi vinariju svog prijatelja. S Mikijem je krenuo i njegov cimer i najbolji prijatelj, muzičar Džoni (Andrija Milošević) koga je bivša devojka pevačica pozvala da svira s njom preko leta. Međutim, ništa ne ispadne onako kako je trebalo i posle lude žurke na jednoj jahti, Džoni upada u stravičnu nevolju i završava s mafijom za petama. 

U pomoć mu bez razmišljanja priskaču Miki i društvo koje je došlo na letovanje - Gagi (Ivan Zekić), Maja (Danina Jeftić) i Sunčica (Tanja Petrović). Džoni se neko vreme krije, ali okolnosti ga primoraju da beži nazad u Budvu, taman na vreme da priskoči u pomoć prijateljima koji su zapali u opasnost zbog njega. A sve se završava sasvim neočekivano - za Džonija, ali ne i za Mikija.
 
Ovaj uzbudljivi letnji triler izbalansiran je koktel tragikomičnih situacija, ubistava, droge, otmica, napete jurnjave, dirljivih momenata i romantičnih scena po budvanskim hotelima, plažama, osunčanom Starom gradu i bajkovitim predelima Skadarskog jezera.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >