Barbi i 12 princeza balerina (2006)

BARBIE IN THE 12 DANCING PRINCESSES (Originalni naziv)

animirani porodični

Legendarna Barbi u novim avanturama i pustolovinama sa svojim rasplesanim sestrama

 
Režija: Greg Richardson, Terry Klassen
Scenarij: Cliff Ruby, Elana Lesser
Uloge: Kelly Sheridan, Catherine O'Hara, Nicole Oliver, Jennifer Copping, ...

Filmografija

"Barbie i 12 rasplesanih princeza" je predivan animirani film namenjen pre svega našim najmlađim gledateljkama kojima popularna lutka Barbi još uvek predstavlja jednu od omiljenih igračaka. Kao i ostali filmovi ovog serijala, "Barbi i 12 rasplesanih princeza" obiluje zabavom, plesom i prijateljstvom te odlično nacrtanim interijerima i eksterijerima, ali film takođe nudi nezaobilaznu lekciju o važnosti međusobne porodične pomoći i brige...

U predivnom animiranom filmu "Barbi i 12 rasplesanih princeza", Barbi će se plešući uvući u vaše srce kroz zabavne i očaravajuće nove pustolovine! Pridružite se Barbi u ulozi prelepe princeze Ženeviv koja sa svojih jedanaest rasplesanih sestara princeza otkrije tajni ulaz u neverovatan, čaroban svet u kom se ostvaruju sve želje!

Sestre se tamo mnogo bolje zabavljaju, nego što je to moguće pod budnim okom vojvotkinje Rovene, koja je od njihovog oca dobila zadatak da ih učini damama.No, kada njihov otac kralj Rendolf umalo izgubi svoju kraljevinu, princeza Ženeviv i njene sestre moraju zajedničkim snagama da spasu situaciju i svog oca. Naučiće da je snaga porodičnog zajedništva jača od svih nevolja.

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >