petak, 26.04. 19:00

CSI Miami (2002)

CSI: MIAMI (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Horcio Kajn i njegovi istražitelji rešavaju zločine najsavremenijim forenzičkim tehnikama

 
Režija: Scott Lautanen, Joe Chappelle, Karen Gaviola
Scenarij: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
Uloge: David Caruso, Emily Procter, Khandi Alexander, Rory Cochrane, ...

Filmografija

Od samog počeka prikazivanja 2002. pa do današnjeg dana CSI: Majami je nagrađivana, vrhunska televizijska zabava, sinonim za kriminalističku seriju koja je svim detektivskim izdancima postavila najviše kriterije, a poručnika Horacija Kejna uzdigla u kultnog detektiva i najupečatljivijeg lika svih CSI serijala...

CSI: Majami prati slučajeve tima istražitelja sa južne Floride koji, koristeći se poslednjim detektivsko-naučniim, ali i onim klasičnim policijskim metodama, rešava najbizarnije i najkomplikovanije zločine. Ekipu istražitelja vodi Horacijo Kejn (David Caruso), koji u tropskoj klimi multikulturološkog Majamija, i kada se čini da šanse nisu na njegovoj strani, raspetljava misterije i hvata kriminalce.

Majami tim čine Calleigh Dusquene (Emili Prokter), dvojezična lepotica specijalizovana za balistiku, Tim Speedle (Rori Kohran), umišljen, ali simpatičan istražitelj sA dobrim vezama na ulici, i (Erik Delko) Adam Rodriguez, podvodni stručnjak koji zna svaku floridsku uvalu. Ekipu zaokružuje ozbiljna medicinska istražiteljica (Aleks Vuds) Khandi Alexander. Detektivi CSI Majamija zajedno skupljaju i analiziraju dokaze kako bi zaštitili one koji se ne mogu braniti - žrtve.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >