Dugovanje (2012)

The Liability (Originalni naziv)

komedija triler kriminalistički

Devetnaestogodišnji mladić zaranja u mračni svet kriminala

 
Režija: Craig Viveiros
Scenarij: John Wrathall
Uloge: Tim Roth, Jack O'Connell, Peter Mullan, Talulah Riley

Filmografija

Kada 19-godišnji Adam pristane da bude celodnevni vozač prepredenom majčinom dečku Piteru, kreće na 24-časovno putovanje kroz mučni svet ubistava, trgovine seksom i osvete u društvu ostarelog profesionalnog ubice Roja.

Nakon što je razbio skupoceni auto svog očuha kriminalca, Adam je prisiljen da otplati dug tako što će se udružiti sa profesionalnim ubicom Rojem kao njegov vozač prilikom navodno brzog i lakog poslića. Dok Roj očajnički želi napustiti posao ubice, Adam se razvija u entuzijastičnog potencijalnog ubicu. Tandem kreće na put koji završava duboko u šumi, daleko od kuće .

Roj smakne svoju metu sa nemilosrdnom preciznošću baš kad njih dvojica shvate da su uhvaćeni na delu. Prelepa, tajanstvena mlada žena videla je ubistvo i kodeks ubica zahteva da i ona mora biti ubijena. Dok dvojica muškaraca raspravljaju o tome hoće li je usmrtiti, njihova svedokinja uspeva da pobegne sa inkriminirajućim dokazom.

Tako započinje potera mačke i miša koja u konačnici otkriva zlokoban razlog zbog kojeg je Adamov očuh naručio ubistvo, kao i stvarni identitet svedokinje i njenih razloga za osvetu gangsteru.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >