Skarlet (1994)

Scarlett (Originalni naziv)

drama romantika

Nastavak filma "Prohujalo sa vihorom" iz 1939. godine.

 
Režija: John Erman
Scenarij: William Hanley
Uloge: Timothy Dalton, Joanne Whalley – Kilmer, Annabeth Gish, Julie Harris, ...

Filmografija

Mini-serija "Skarlet" iz četiri dela, zasnovana na romanu Aleksandre Ripli je nastavak filma "Prohujalo sa vihorom" iz 1939. godine. Priča se nastavlja upravo tamo gde se stalo sa filmom. Serija počinje Melaninom sahranom, a Skarlet je odlučna da osvoji natrag Reta Batlera.

 Najpre odlazi na Taru, u njen dom gde zatiče svoju guvernatnu na samrti, a zatim u Čarlston da se predstavi Retovoj majci i prijateljima, na njegovo zaprepašćenje i užas.

Uhvaćena u kompromitujuću poziciju s Ešlijem, odlazi u Irsku u potrazi za korenima i rodbinom gde sreće rođaka Koluma, sveštenika i krijumčara vatrenog oružja.Tu upoznaje zgodnog Grofa Fentona, koji poseduje posed porodice O'Hara i ulazi u strastveni ljubavnu aferu sa njim. Otkupivši imanje, ona zvanično postaje glava porodice. Ali, kao rezultat romantične noći provedene sa Retom, Skarlet saznaje da je u drugom stanju. Rešena da ne otkriva to Retu, ona rađa devojčicu Kejti. Njenoj sreći dolazi kraj kada je optuže za ubistvo Grofa Fentona. Hapse je i odvode u zatvor gde čeka izvršenje smrtne kazne.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >