Veliko je lepo (2012)

Mince Alors! (Originalni naziv)

komedija

Priče o tri punašne žene i njihovoj potrazi za srećom

 
Režija: Charlotte de Turckheim
Scenarij: Jeanne Le Guillou, Gladys Marciano
Uloge: Victoria Abril, Lola Dewaere, Catherine Hosmalin, Grégory Fitoussi, ...

Filmografija

Lepa i talentovana 30-godišnja Nina i njen muž Gaspard vode uspešnu fabriku kupaćih kostima u Parizu. Jedva čekajući da bude sam sa ljubavnicom, Gaspard nudi Nini mesečni program za mršavljenje u Alpima.

Lepa i talentovana 30-godišnja Nina i njein muž Gaspard vode uspešnu fabriku kupaćih kostima u Parizu. Jedva čekajući da bude sam sa ljubavnicom, Gaspard nudi Nini mesečni program za mršavljenje u Alpima. Punašna Nina nevoljno pristaje…
 
Na "farmi za debele", Nina upoznaje  šaroliku grupu ljudi na dijeti , te se sprijateljuje sa dve žene jake ličnosti: Emili, debelom, toplom i bujnom domaćicom koja tvrdi da je "veliko lepo", ali odlazi u velnes svake godine i ne želi  da prizna da nije toliko sretna i zdrava kao što se čini; i Sofi, operisanom  pravnicom koja odbija da ostari , dijetama kontroliše svoje telo, a plaćanjem za seks kontroliše svoje srce. 
 
Između znojenja na satovima fitnesa i učenja o ispravnoj prehrani, naše tri protagonistkinje postaju najbolje prijateljice, zajedno natežu pravila, očijukaju i troše na ukusna jela u restoranu! Shvataju da sreća i uspeh dolaze tek kad prihvatite sami sebe.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >