Celesti i Džesi zauvek (2012)

Celeste And Jesse Forever (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Razvedni par nastoji održati prijateljstvo dok istovremeno izlaze sa drugim ljudima

 
Režija: Lee Toland Krieger
Scenarij: Rashida Jones, Will McCormack
Uloge: Rashida Jones, Andy Samberg, Ari Graynor, Chris Messina, Emma Roberts

Filmografija

U središtu ove duhovite romantične drame je par koji je ostao vrlo blizak čak i nakon rastave. Dok prolaze kroz burne promene u svojim životima, Celesta i Džesi shvataju da ako zaista voliš nekoga, možda ćeš ga morati ostaviti.

Celesta i Džesi upoznali su se u srednjoj školi, rano se venčali, a sada se sve više udaljavaju jedno od drugoga. Sada tridesetogodišnjakinja, Celesta je energična vlasnica tvrtke za medijsko savetovanje, Džesi je opet bez posla te mu se osobito ne žuri učiniti nešto sa svojim životom.
 
Celeste je ubeđena da je rastava sa Džesijem jedino pravo rešenje – ona je na putu prema uspehu, on ne ide nikamo, a ako to naprave sad umesto kasnije, mogu ostati prijatelji koji se međusobno podupiru.Džesi ravnodušno prihvati prelaz na prijateljstvo, iako je i dalje zaljubljen u nju. Kako stvarnost njihove rastave postane očita, Celesta polako i bolno počinje shvatati da je olako okončala njihovu vezu te da se njezina odluka, koja se nekad činila zrelom i naprednom, sada čini naglom i sebičnom.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >