Kuku Vasa (2009)

Kuku Vasa (Originalni naziv)

komedija

Tri najzanimljivija, najburnija i najstresnija meseca u inače dosadnim životima mladog bračnog para

 
Režija: Slobodan Šuljagić
Scenarij: Vladimir Đurđević
Uloge: Seka Sablić, Marko Živić, Katarina Marković, Nebojša Ljubišić, ...

Filmografija

U svakoj epizodi ove humoristične serije predstavljena je posebna priča sa zanimljivim zapletom uz neočekivani preokret.

Ana (Katarina Marković) je ambiciozna samim tim što radi u propagandi. Pošto se suprotnosti privlače, udala se za Pavla, nervoznog taksistu (Marko Živić). On je iz provincije, ali je ostao u Beogradu nakon studija. Za razliku od njega Ana je Beograđanka nekoliko generacija unazad, što njena majka Natalija (Seka Sablić) sa ponosom ističe. Natalije je zla tašta koja je celi radni vek provela u MUP-u, na šalteru za registraciju vozila, takozvanom šalteru smrti. Inače, Natalija mrzi, pre svih, sebe, a onda i sve ostale. Naivna je i pokvarena. Njena rođena sestra Emilija (Ružica Sokić) celi život provodi na bračnim putovanjima i još uvek je tamo. Na čuvanje joj je ostavila sina Vasu (Nebojša Ljubišić), večnog studenta i ženskaroša - tinejdžera zarobljenog u telu četrdesetogodišnjaka. Vasu Bog nije ostavio na cedilu, ali mu je umesto talenta za studije geografije, podario smisao za kuvanje i mziku

Priča počinje otprilike ovako: Ana i Pavle nakon venčanja dolaze kući, u radosnom iščekivanju prve bračne noći, kada vide da je Natalija i dalje u stanu. Još se nije preselila u garsonjeru jer nije mogla zato što iz garsonjere još nije izašao Vasa. No izaći će on sutra, pa će mladi par imati priliku za popravni druge bračne noći. Sutra? Da, da, malo sutra! Kako to Marfijev zakon nalaže, Vasa je garsonjeru privremeno izgubio na pokeru i umesto da ode iz njihovih života, on ulazi i useljava se kod Natalije, Ane i Pavla. U garsonjeru stiže Kameni (Miloš Samolov), vitez beogradskog asfalta i otvori ilegalnu kockarnicu. Kameni je u vezi sa Lepom Mirom, estradnom zvezdom, a "poslovni partneri" su mu Gvozdeni i Stameni.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >