Okrnjeno božanstvo (2010)

La diosa coronada (Originalni naziv)

drama

Rakel zahvaljujući lepoti i ambicioznom karakteru pronalazi idealan put ka bogatstvu

 
Režija: Rodolfo Hoyos, Miguel Varoni
Scenarij: Juan Camilo Ferrand
Uloge: Carolina Guerra, Arap Bethke, Carlos Humberto Camacho, Carolina Gaitan, ...

Filmografija

Bazirano na životu bivše kolumbijske kraljice lepote Andži Sanklamente koja je uhapšena pod optužbom da je koristila modele za švercovanje kokaina iz Meksika u Europu.

Rakel Kruz je isfrustrirana životom u siromaštvu pa je sigurna u to da će brakom s milionerom okončati svoje ekonomske probleme, ali žrtva ka ostvarenju tog cilja, mladi i uspešni Esteban, otkriva njene ambicije i već za nepuna tri meseca odlučuje da je ostavi u istoj situaciji u kojoj ju je i upoznao.

U potrazi za boljom budućnošću, kandiduje se na izboru za Nacionalnu kraljicu turizma, spremna isključivo na pobedu, pa makar zbog nje i prodala dušu vragu. U tome i uspeva, ali problem se javlja kada jedna novinarka otkriva da njena krunidba nije bila u skladu sa propisanim pravilima takmičenja, činjenicom da Rakel iza sebe ima skriven i okončan brak.
 
Njene želje za novcem, uspehom i moći iznova deluju nedostižno, sve do dana kada upoznaje tajanstvenog poslodavca koji joj nudi život pun luksuza i slave. Tako se Rakel udaje po drugi put, sada za Genara zahvaljujući čijem uticaju stiče slavu radom na televiziji.
 
Srce ispunjeno prazninom i ravnodušnošću biće najveća žrtva i naknada za sav luksuz koji je stekla, ali i ulaz u rizične muževe poslove. Rakel ulazi u svet korupcije, opasnih radnji i ilegalnog luksuza, koji će je odvesti direktno u svet trgovine drogom.
Zahvaljujući vezama s uticajnim narko dilerima Kolumbije, dobija priliku za transport droge kroz prtljag modela, i pokreće udruženu mrežu mafije i modela uz upotrebu takozvanih "ljudskih mazgi". Tako Rakel postaje "Okrunjeno božanstvo" i vladar vlastitog sveta.
 
Ali, jedna greška će je lišiti svega što je postigla, pa i lične slobode. Policija otpočinje nemilosrdnu potragu za "Okrunjenim božanstvom", u kojoj novčana nagrada za njenu glavu postaje svačija opsesija.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >