Na putu kući 2: Izgubljeni u San Francisku (1996)

HOMEWARD BOUND II: LOST IN SAN FRANCISCO (Originalni naziv)

komedija porodični avantura

Nove avanture četveronožnih junaka tokom samostalnog boravka u gradu

 
Režija: David R. Ellis
Scenarij: Sheila Burnford, Chris Hauty
Uloge: Michael J. Fox, Sally Field, Ralph Waite, Robert Hays, Kim Greist

Filmografija

Film je nastavak Disnijevog hita iz 1993. koji je i sam bio prerada klasičnog filma za decu iste firme, "Čudesnog putovanja". Kao i u prethodnom, ljudi se pojavljuju na početku i na kraju filma, a glavni su junaci priče životinje koje govore.

Tri godine nakon planinskih avantura u filmu "Na putu kući" psi Čens i Šedou i mačka Sasi ponovo su u akciji. Njihovi vlasnici ovaj put kreću na izlet u Kanadu. Čensu, Sasi i Šedouu ne sviđa se ideja putovanja u zatvorenom kavezu, pa u zadnji čas beže sa aerodroma. Najmudriji od njih troje, stari zlatni retriver Šadou, zna da je dom tu negde iza mosta Golden Gejt, međutim, ulice San Franciska kriju brojne opasnosti. Iako su im neprekidno za petama drugi psi, kao i šinteri, Čens stigne da se i zaljubi u privlačnu kujicu Dilajlu...

Jedan od glavnih posuđivača glasova iz prvog filma, Don Ameče (Šadou), u međuvremenu je preminuo, ali sve drugo ostalo je manje-više isto, osim što je umesto okrutne prirode mesto lutanja glavne trojke još okrutniji San Francisko.
Glasovi: Majkl Dž. Foks, Sali Fild, Ralf Vajt, Karla Gugino


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >