Anđeo čuvar (2012)

Schutzengel / Guardians (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Bivši specijalac uvučen je u smrtonosnu igru mačke i miša

 
Režija: Til Schweiger
Scenarij: Stephen Butchard, Paul Maurice
Uloge: Til Schweiger, Luna Schweiger, Moritz Bleibtreu, Karoline Schuch, ...

Filmografija

Nemačka zvezda Til Švajger režira i glumi u emotivnom akcijskom trileru koji prati bivšeg specijalca angažovanog da zaštiti tinejdžericu koja je ostala siroče i bila jedina svedokinja ubistva prouzročenog korupcijom u vladi.

Maks Fišer, bivši specijalac, angažovan je da zaštiti problematičnu tinejdžericu Ninu: problematičnu zato što je prisustvovala  brutalnom ubistvu, a neki vrlo zli ljudi pokušavaju je ubiti. Izdani i u begstvu od ubojitog trgovca oružjem Tomasa Bekera, čoveka koji se ne libi ni od čega da postigne svoj cilj, usamljenik Maks i sirotica Nina sve se više zbližavaju, a okolnosti ih pretvaraju iz neznanaca u prijatelje, njihove nesigurnosti postaju poverenje, a obadvoje se  naslanjaju na ono drugo za zaštitu.

Kad se obrate Maksovu bivšem saborcu, hendikepiranom Rudiju, novostečena sigurnost Maksa i Nine pokaže se tek kratkotrajnom. Opet prisiljeni na begstvo, potraže sklonište kod Sare, ljubavi Maksova života i, što on ne zna, državnoj tužiteljici kojoj je povrena zaštita Nine kao svedoka.

Sada počinje utrka sa vremenom dok Sara pokušava odvesti dvoje begunaca na sigurno, a opaki Beker stavlja sve karte na stol.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >