Tajne (2013)

Tajne (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Serija prati dve porodice i tri generacije sa svojim problemima i nerešenim odnosima

 
Režija:
Scenarij: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Aleksandar Cvjetković, Ksenija Pajić, ...

Filmografija

Serija prati dve porodice i tri generacije sa svojim problemima i nerešenim odnosima, što garantuje dramu. Dvoje mladih moraju proći kroz niz spletki i prikrivenih tajni pronaći istinu o sebi i o svojim porodicama.

U priču su upletene dve porodice, Franić i Šeper, koje prate burni odnosi, a razlog tome je porodično blago koje je zakopano davne 1943. godine u blizini kuće Nikole Otona Šepera.
 
Do prvog sukoba dolazi kada seljaci provale u kuću Nikola Otona Šepera sa ciljem da ukradu hranu. Svestan sukoba koji će nastati i pre same provale, Nikola sakriva blago na sigurno mesto, u šumi ispred kuće. U tom ga sukobu ubija vođa seljaka a njegova supruga Teodora, koja je  u drugom stanju ,beži u Švajcarsku, gde se kasnije porađa i dobija devojčicu koja se zove Julija.
 
Pedeset i tri godine kasnije, Julija se zajedno sa suprugom Jerkom i sinom Nikolom (Filip Juričić) vraća u Hrvatsku u nameri da vrati očevo imanje.
 
Sirotište, u kom je Marina odrasla pada u finansijske poteškoće, zbog čega ona donosi odluku da se vrati na očevo imanje, koje joj po nasledstvu i pripada. Nikola, koji je u međuvremenu postao policijski inspektor, posećuje kuću, sa namerom da otkrije istinu o smrti svoje majke. Vremenom će se životni putevi Nikole i Marine ponovo spojiti, a tajne dve porodice  postepeno otkrivati!
 
Saznajte, može li ljubav izbrisati prošlost?

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >