Istina o muškarcima (2009)

Separation City (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Bolna lekcija o tome kako neuzvraćena ljubav traje zauvek

 
Režija: Paul Middleditch
Scenarij: Tom Scott
Uloge: Joel Edgerton, Rhona Mitra, Danielle Cormack, Les Hill

Filmografija

Sajmon ima problema sa suprugom i počinje da se zaljubljuje u njenu drugaricu Katrin, koja se rastaje od muža Klausa koga je zatekla u krevetu sa drugom… Priča o udvaranju, prijateljstvu i odustajanju. Film za svakoga ko je bio u vezi i probudio se pokraj osobe koju je nekada neizmerno obožavao i pomislio, makar na trenutak, zar je to sve?

Sajmon i Pem, nekada savršen par, žive u uskogrudnom i udobnom predgrađu sa dvoje male dece. Seksualni život im je u zastoju, a brak u krizi. Na času joge za mlade majke Pem upozna lepu čelisticu Katrin, koju brzo prihvati grupa mladih parova koji sebe nazivaju porodičnom grupom.

Katrin je došla za svojim nevernim mužem Klausom na Novi Zeland u nadi da će im ljubav tamo procvasti. Umesto toga, zatekla ga je u krevetu sa mladom studentkinjom umetnosti, a njihov se brak raspao. Katrinina iznenadna sloboda i ranjivost potpuno obore razočaranog Sajmona sa nogu.

Povređena, zbunjena i usamljena, Katrin podlegne Sajmonovoj zaljubljenosti, a seksualna napetost se rasplamsa. No dok njihova obostrana privlačnost raste i postaje neodoljiva, moraju da je taje porodičnoj grupi. Petljaju i upropaste niz prilika da bi se na kraju brižljivo planiran tajni sastanak u Berlinu pretvorio u divlju i ludu farsu koja preti da uništi njihove živote.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >