četvrtak, 25.04. 21:17

Premijer (2007)

Premijer (Originalni naziv)

komedija

Srbija, 2015. godina - formira se nova vlada, a budući premijer konačno dolazi iz naroda

 
Režija: Milutin Karadžić
Scenarij: Stevan Koprivica, Staša Koprivica
Uloge: Mila Ergović, Rene Bitorajac, Nikola Kojo, Jelisaveta Seka Sablić, ...

Filmografija

Novi premijer Srbije dosad nije bio poznat javnosti. Čak ni televizija koja je objavljivala rezultate izbora nije imala njegovu sliku. Kad su ga svi konačno "upoznali", nema osobe koja ga nije zavolela. Novi premijer nema napisane govore, nego govori jednostavno kako bi bio što bliži svojim sugrađanima...

Nova sit-com serija obrađuje popularnu temu politike i političara. Junaci ove serije su političari sa svim manama i vrlinama, a pre svega oni su isto ljudi koji imaju loše dane i koji donose odluke koje utiču na celu državu. Serija se ne bavi aktualnim političarima i političkim pitanjima, nego nazovimo ih predviđanjima kako bi za dve godine moglo u državi biti.

Videćemo mnoge glumačke zvezde s ovih prostora: hrvatska glumica Mila Ergović će glumiti ulogu Hedvige, specijalnog izaslanika i neku novu Karlu del Ponte u budućnosti, Rene Bitorajac utelovio je premijera Hrvatske, a Mladen Nelević premijera Crne Gore. U Vladinom kabinetu nalaze se Nikola Kojo kao šef BIA, dok je predsednik Republike Srbije žena - Jelisaveta Seka Sablić. Premijerovu sekretaricu glumiće Anita Mančić, a suprugu Isidora Minić.

Serija je nastala prema ideji kreativnog tima koji je realizovao uspešnu seriju M(j)ešoviti brak.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >