Čovek sa Mjeseca (2012)

Moon Man (Originalni naziv)

animirani

Usamljeni Čovek sa Meseca stiže na Zemlju

 
Režija: Stephan Schesch, Sarah Clara Weber
Scenarij: Stephan Schesch, Ralph Martin
Uloge: Katharina Thalbach, Ulrich Tukur, Corinna Harfouch, Elena Kreil

Filmografija

Čoveku sa Meseca dosadno je samom na Mesecu. Odluči posetiti Zemlju. Jednog dana zakači se za rep kometa i spusti se na Zemlju. Predsednik sveta, ubeđen da ih Čovek sa Meseca napada, krene u lov za njim… Adaptacija je hvaljenog bestselera Tomija Ungerera, vodećeg pisca za decu. Objavljena i prevedena širom sveta, to je najuspešnija knjiga u njegovoj karijeri.

Kad bi barem Čovek sa Meseca znao koliko ga deca vole! No on uopšte nije svestan toga, on samo sedi na Mesecu, beskrajno se dosađujući na svom usamljenom srebrnom nebeskom telu... Jedne noći pojavi se zvezda padalica, zujeći kroz svemirska prostranstva prema Mesecu. Čovek sa Meseca iskoristi priliku, uhvati se za rep kometa te se poveze sa njim na Zemlju!

Ova „invazija iz svemira“ poziv je za uzbunu u Predsednikovom štabu. Sam Predsednik potpuno je besan. Tek je nedavno osvojio poslednju tačku na Zemlji, pobedio je sve svoje neprijatelje... I baš su sada njegov posed napali tuđinci sa drugog planeta! Jedini trag uljeza koji su pronašli srebrnkasti su otisci stopala u blizini kratera gde se dogodio udar.

Bežeći od Predsednika i njegovih vojnika, Čovek sa Meseca krenut će na dugo putovanje na kojem će ga zadiviti mnoga čuda koja Zemlja pruža te će shvatiti koliko ga deca vole i trebaju.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >