Paparaci (2004)

Paparazzi (Originalni naziv)

akcija triler drama

Paparaci i njihova moć da nekoga svojim fotoaparatom vinu među zvezde ili bace u ponor

 
Režija: Paul Abascal
Scenarij: Forry Smith
Uloge: Cole Hauser, Robin Tunney, Dennis Farina, Daniel Baldwin, Tom Hollander

Filmografija

Paparaci beleže holivudski sjaj i glamur istovremeno utoljujući glad javnosti za informacijama i fotografijama njihovih omiljenih zvezda. Čini se da nikad ne spavaju...

Oni su sastavni deo gala premijera, poput svetla reflektora i crvenog tepiha. Bou Laramieu, akcionoj zvezdi u usponu, četiri paparaca u početku samo dosađuju, ali uskoru postaju večito prisutna smetnja i kad ugroze sigurnost njegove porodice, biće to zadnja greška koju će ikada napraviti.

Čini se da Bo ima sve. Prekrasnu ženu, sina koji ga obožava i kuću na obali u Malbuu. Život ne može biti bolji. Međutim njegova nova slava ne dolazi besplatno – postaje meta četvorice paparaca koji su odlučili tabloidima na tanjiruda  izruče Boov i život njegove porodice, što umalo dovodi do raspada porodice Laramie.

Paparaci svojim oružjem, kamerama sa snažnim objektivima, svuda uhode Boa koji prihvata tipično narušavanje privatnosti, sve dok se fotografije njegove žene Abby i sina Zacha ne počnu pojavljivati na naslovnici Paparacija , posebno vulgarnog tabloida.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >