Neplanirano venčanje (2001)

The Wedding Planner (Originalni naziv)

komedija romantika

Verenica muškarca u kog se zaljubi organizatorka venčanja je upravo njena klijentkinja

 
Režija: Adam Shankman
Scenarij: Pamela Falk, Michael Ellis
Uloge: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Justin Chambers, ...

Filmografija

Romantična komedija "Neplanirano venčanje" predstavila je slavnu Dž. Lo kao šarmantnu junakinju savremenih ljubavnih filmskih priča. Dženifer Lopez za ovu je ulogu dobila gotovo 13 miliona dolara. Iako je bila uspešna u bioskopima, kritičari su je dočekali s nešto manje oduševljenja. Dve godine kasnije punila je bioskope još jednim filmom istog žanra, ali još uspešnijim na blagajnama - "Maid in Manhattan". Iako filmom dominira prelepa glavna glumica, ženski deo publike neće ostati imun na šarm zgodnog Metjua Mekonahija.

Organizatorka venčanja Meri Fiore (Dž. Lopez) radoholičarka je i najbolja u svom poslu u celoj Kaliforniji. Privatno je usamljena i oporavlja se od neuspešne veze. Jednog dana na ulici doživi nezgodu, a u pomoć joj priskoči mladi naočiti lekar dr. Stiv Edison (M. Mekonahi).

Meri je na prvi pogled očarana i zna da je to muškarac iz njenih snova, a čini se da se i on oseća slično. Nakon što zajedno provedu romantično veče, Meri otkriva poraznu činjenicu da je Stiv već zaručen.Da stvari budu gore, njegova je verenica Fran (B. Vilson-Sampras), trenutno najvažnija Merina klijentkinja koja želi glamurozno venčanje. O uspehu tog vjenčanja zavisi i njena daljnja karijera. Meri je razočarana, ali odluči da svoj posao odradi profesionalno do kraja. Ipak, kako su Stiv i ona prisiljeni da provode zajedno puno vremena, oboje sve teže obuzdavaju osećaje.

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >