Vožnja mog života (2001)

RIDING IN CARS WITH BOYS (Originalni naziv)

komedija drama biografski

Spisateljica neće dozvoliti da joj trudnoća i podizanje deteta ugrozi zacrtane snove

 
Režija: Penny Marshall
Scenarij: Beverly D'Onofrio, Morgan Ward
Uloge: Drew Barrymore, Steve Zahn, Adam Garcia, Brittany Murphy, James Woods, ...

Filmografija

U ovoj dirljivoj humornoj drami Dru Berimor je spisateljica Beverli Donofrio kojoj ni na kraj pameti nije bilo da dozvoli preprekama i neočekivanim događajima da je izbace sa puta koji je sebi zacrtala...

Godine 1965. Beverli Donofrio (Dru Berimor) je bistra mlada devojka koja sanja o preseljenju u Njujork te svim srcem želi da postane spisateljica. Međutim, njen se život okrene u neočekivanom smeru kada se neobavezna afera sa tupavim Rejem (Stiv Zan) pretvori u brak jer je zatrudnela. Šest godina kasnije Bev je samohrana majka bez planova za karijeru. Ali nakon još nekoliko godina, shvata kako su ona i njen sin, između kojih je razlika samo 15 godina, odrasli zajedno te kako još uvek nije kasno za ostvarivanje nekadašnjih snova. Ili možda ipak jeste?

Zabavnu, dirljivu i pristupom svežu priču o spisateljici Beverli Donofrio, temeljenu na autoričinoj autobiografskoj knjizi, slavna rediteljica Peni Maršal na veliko je platno prenela sa mnogo saosećanja i razumevanja, zbog čega je i film "Vožnja mog života'" jednako impresivan i zabavan.

Priča skakuće po vremenskoj liniji, otkrivajući kako je ova neuobičajena heroina uvek imala snage, volje i sposobnosti da svoj život okrene u svoju korist, što je odlično pokazala sjajna Dru Berimor u glavnoj ulozi. Uz nju, u filmu gledamo još i celi niz poznatih holivudskih imena kao što su Džejms Vuds, Loren Brako ili Stiv Zan, a i Britan Marfi je u njemu ostvarila jednu od svojih prvih zapaženih uloga.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >