Dva lica pravde (2011)

Suits (Originalni naziv)

drama

Diler marihuane sa lažnom diplomom Harvarda odlično se snalazi u ulozi advokata…

 
Režija: Kevin Bray, Michael Smith, John Scott
Scenarij: Rick Muirragui, Aaron Korsh, Erica Lipez
Uloge: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan Markle, ...

Filmografija

Serija ”Dva lica pravde” imala je svetsku premijeru 2011. godine i unela je pravu pomamu za tematikom sudstva i advokature. Vrlo dinamična priča, sa elementima komedije, prati dvojicu briljantnih advokata, čiji su kvalitetni i sposobnosti potpuno različite. Harvi Spekter je uspešan advokat koga čeka težak zadatak. Mora da zaposli perspektivnog kolegu sa kojim će sarađivati u prestižnoj firmi u kojoj radi.

 Kandidat mora da bude obrazovan na Harvardu, uspešan i ambiciozan. Kada se pojavi genijalni Majk Ros koji, osim što je neverovatno inteligentan i snalažljiv, nije ništa više od toga, Harvi svoje kriterijume menja iz korena i nudi mu posao, pod uslovom da drži jezik za zubima o svojoj prošlosti. Majk zaista postaje zvezda sudnice, ali tajna koju čuva može da donese teške posledice... 

 
Serija “Dva lica pravde” nudi uzbudljivu i dinamičnu priču, koja vešto kombinuje elemente drame, trilera, komedije, čak i romanse. Jednako kvalitetna i snažna serija u svim svojim aspektima, ona je već na samom početku prikazivanja zavela i publiku i kritičare. 
 
Dozvolite čuvarima pravde da vas uvuku u svoj fascinantni svet! 

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >