Nakon Zemlje (2013)

After Earth (Originalni naziv)

akcija avantura sf

Kako bi pomogao teško povređenom ocu mladi Kitai se upušta u opasan pothvat

 
Režija: M. Night Shyamalan
Scenarij: M. Night Shyamalan, Gary Whitta
Uloge: Will Smith, Jaden Smith, Isabelle Fuhrman, Zoë Kravitz

Filmografija

Višestruko nagrađivana holivudska zvezda, Vil Smit, zajedno sa svojim sinom, Džejdenom, pojavljuje se u uzbudljivom projektu slavnog režisera M. Najt Šajamalana. Napeta SF priča o ocu i sinu koji pokušavaju preživeti na negostoljubivom planetu inspirisana je epizodom dokumentarnog serijala "I Shouldn't Be Alive"

 Nakon što sa svojim brodom dožive nesreću, tinejdžer Kitai Rejg (Džejden Smit) i njegov otac Sajfer (Vil Smit) ostaju zarobljeni na Zemlji, planeti koju je usled kataklizmičnih događaja pre hiljadu godina ljudski rod u potpunosti napustio.

Zbog pretrpljene povrede, Sajfer se nalazi u kritičnom stanju pa se mali Kitai mora upustiti na pogibeljno putovanje kako bi poslao signal za pomoć pritom se boreći sa nepoznatim terenom, potpuno novim razvijenim životinjskim vrstama koje sada vladaju planetom te nezaustavljivom vanzemaljskom pojavom koja je pobegla nakon njihove nesreće.
 
Otac i sin moraće naučiti sarađivati zajedno i verovati jedan drugome ako žele dobiti bilo kakvu šansu za siguran povratak kući.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >