Mrak film 5 (2013)

Scary Movie 5 (Originalni naziv)

komedija

Mladi par nađe se na meti okrutnog demona

 
Režija: Malcolm D. Lee
Scenarij: David Zucker, Pat Proft
Uloge: Simon Rex, Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Sarah Hyland, Terry Crews

Filmografija

Peti nastavak urnebesnog horor serijala u svežoj postavi, sa posebnim pojavljivanjem legendarnih likova kao što su Čarlija Šina i Mikea Tajson koji tumače sami sebe. Koji filmovi su ih inspirirali ovog puta?

Mladi par dovodi kući iz bolnice novorođenog sina i nakon toga svedoci su  neobičnim aktivnostima u svojoj kući. Uz pomoć nadzornih kamera i tima eksperata spoznaju da ih progoni zli demon.

U poslednjem nastavku serijala ''Mrak film'' glume Ašlej Tisdale, Čarlii Šin, Lindsaj Lohan, Snop Dog, Kat Viliams, Moli Šanon, Terri Krevs, Simon Reks, Džeri O'Konel, Sara Hiland, Katrina Bovden, Tajler Posej, Čad Mos ili Bov Vov, Kate Valš, Heater Lokler, Mak Miler i Mike Tajson.

Film ''Mrak film 5'' režirali su Malkolm Lee i David Zuker (serijali ''Airplane'' i ''Goli pištolj'') koji je napisao scenarije i režirao ''Mrak film 3'' i ''Mrak film 4'' te sudelovao na pisanju scenarija za ''Mrak film 5'' i producirao ga. 

Serijal ''Mrak film'' najveći je u žanru horora i doneo je više od 800 miliona dolara zarade od prikazivanja širom sveta. 

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >