King (2011)

King (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Džes je žena snažna poput sile prirode, policajka koja primećuje stvari

 
Režija: Lee Rose, Don McBrearty, Jerry Ciccoritti, ...
Scenarij: Greg Spottiswood, Bernard Zukerman
Uloge: Amy Price-Francis, Alan Van Sprang, Gabriel Hogan, Tony Nardi, ...

Filmografija

Narednica detektivka Džesika King preživela je osam godina u Odeljenju za ubistva, tri motociklističke nezgode, dva braka i sve modne stilove još od devedesetih. Hoće li preživeti na novom poslu šefa Radne grupe za najteže zločine?

Džes je žena snažna poput sile prirode, policajka koja primećuje stvari koje drugima promiču. Uvek kaže ono što misli i nikada ne prestaje da razmišlja - o mestu zločina, dokazima, motivima osumnjičenih... Profesionalno i privatno Džesika se nalazi pred dva izazova: želi da spase svoj treći brak i da dokaže da je najbolja u policiji.

 
Njena jedinica preuzima istrage koje su već u toku: ubistva, silovanja, pljačke, nasilje bandi, serijske zločine - najteže i najizazovnije slučajeve, koje regularna policija nije uspela da reši. Džes može da preuzme bilo koji slučaj u gradu, želeli to prvobitni istražitelji ili ne. Svaki put mora da sarađuje s nekom drugom jedinicom, od Odeljenja za ubistva do zastrašujućih snagatora iz Pljački, od junaka iz Odeljenja za narkotike do policajaca na tajnim zadacima iz Organizovanog kriminala.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >