Uništenje Zemlje (2009)

Annihilation Earth (Originalni naziv)

akcija sf

Grupa naučnika je u trci s vremenom dok pokušava zaustaviti zastrašujuću katastrofu

 
Režija: Nick Lyon
Scenarij: Rafael Jordan
Uloge: Luke Goss, Marina Sirtis, Colin Salmon, Casey Angelova

Filmografija

Radnja je smeštena u budućnost. Mreža akceleratora čestica stvara jeftinu energiju zapadnom svetu. Teroristi onesposobljavaju jedan akcelerator i samo dvojica naučnika mogu zaustaviti lančanu reakciju koja preti razaranjem celog sveta.

Ovaj gotovo apokaliptični triler događa se u budućnosti, kada mreža akceleratora čestica stvara jeftinu energiju zapadnim državama. Dejvid Vindham, genijalni fizičar suočen sa svetom koji se nalazi na rubu privredne i ekološke katastrofe, mora prosuditi je li uništenje jednog od najsavremenijih akceleratora čestica delo terorista ili njegovog sopstvenog pogrešnog proračuna.

Pod silnim pritiskom diplomata UN-a, Dejvid predvodi tim naučnika u radioaktivnu pustaru pa uskoro posumnja da je nesvesno postao pijun u međunarodnoj zaveri kojoj je cilj preobraziti politički izgled sveta. Nesiguran kome može verovati te sumnjajući da čak i njegov najbolji prijatelj i partner Raja, radi protiv njega, Dejvid se utrkuje s vremenom da bi rešio tajnu i zaustavio ne samo poremećaj stabilnosti Zemlje, nego i raspad samog tkiva prostora i vremena.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >