Okus limunade (2011)

Lemonade Mouth (Originalni naziv)

mjuzikl porodični

Muzička drama za mlade temeljena na istoimenom romanu Marka Petera Hughesa

 
Režija: Patricia Riggen
Scenarij: April Blair
Uloge: Bridgit Mendler, Adam Hicks, Hayley Kiyoko, Naomi Scott, Blake Michael

Filmografija

Film je dobio uglavnom pozitivne kritike jer govori jednakost i iskrenost te potiče tinejdžere da veruju u sebe. Budući da je uspešno prošao kod publike planiran je nastavak koji je ipak otkazan 2012. godine.

Pet brucoša: Olivia Vajte (Bridgit Mendler), Mohini "Mo" Banjaree (Naomi Scott), Čarls "Čarli" Delgado (Blake Michael), Stela Jamada (Hayley Kiyoko) i Vendel "Ven" Giford (Adam Hicks) redovito se nalaze u kazni posle nastave u srednjoj školi ''Five Mesa''. Shvate da su svi talentirani i da vole muziku pa odluče vreme u kazni korisno iskoristiti.
 
Sledeći dan osnivaju rock bend sa Olivijom kao glavnom pevačicom, Stela svira gitaru, Mo bas gitaru, Ven klavijature, a Čarli je bubnjar. Postoji samo jedan problem - kako nazvati bend?
 
Glavni pevač suparničkog benda, Raj Bič (Chris Brochu), postane ljubomoran pa zagnjavi Oliviju, a ostatak ekipe uskače u pomoć. Stela u jednom trenutku pljune limunadu na njega i tako im sine ideja za ime benda. ''Lemonade Mouth'' predstavlja ono što su i hteli: borbu za svoja uverenja i mišljenja te jednakost među učenicima.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >