Mir, ljubav i nesporazum (2011)

Peace, Love & Misunderstanding (Originalni naziv)

komedija drama

Mlada advokatkinja pokušava se prilagoditi životi na farmi njene hipijevske majke

 
Režija: Bruce Beresford
Scenarij: Christina Mengert, Joseph Muszynski
Uloge: Jane Fonda, Catherine Keener, Elizabeth Olsen, Ann Osmond, Kyle MacLachlan...

Filmografija

Neurotična advokatkinja odlazi sa svoje dvoje dece tinejdžera na hipijevsku farmu svoje majke. Lagodan vikend ubrzo postaje letnja avantura puna romanse, muzike, porodičnih tajni i samo otkrivenja.

Diane je uštogljena republikanka i advokatkinja  koja sa svoje dvoje dece, Zoe i Džejkom, živi na Menhetnu. Međutim njezin brak sa Markom se raspao i, nakon što je potpisala papire za rastavu, želi nakratko pobeći iz grada. Diane vodi decu u državu Njujork da upoznaju njezinu majku Grejs.

Za razliku od kćeri, Grejs se ponosi svojim hipijevskim životom i neslužbeni je vođa gradske supkulturne zajednice koja podupire prodaju marihuane. Grejs i Diane nisu razgovarale više od dvadeset godina i iako se Grejs tokom godina nije nimalo promenila, Diane joj još ne može oprostiti što nije bila majka kakvu je trebala.

I dok majka i kći pokušavaju rešiti nesuglasice, vegetarijanki Zoe glavom zavrti Kole, gradski mesar, a Džejk se zaljubi u Taru, devojku iz kafića. Diane se trudi pronaći zajednički jezik sa Grejs, ali pronalazi romansu sa lokalnim muzičarem  Džudom...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >