Spartak: Rat prokletih (2013)

Spartacus: War of the Damned (Originalni naziv)

akcija avantura

Epski završetak legendarnog putovanja

 
Režija: Mark Beesley
Scenarij:
Uloge: Liam McIntyre, Manu Bennett, Dustin Clare, Daniel Feuerriegel, Simon Merrells

Filmografija

Ustanku su se pridružile hiljade slobodnih robova, a Spartak se priprema za rat sa Rimom. Senat se obraća za pomoć Marku Krasu. Uz svog mladog saveznika Julija Cezara Kras mora ugušiti pobunu…

Gaj Klaudije Glaber je mrtav. Prošlo je više meseci od njegovog poraza, a pobunjenička vojska predvođena Spartakom i njegovim generalima Kriksom, Ganikom i Agronom nastavlja gomilati pobede protiv Rima. Broj pobunjenika narastao je do hiljadu oslobođenih robova, pretvorivši se u silu koja predstavlja izazov čak i za moćne vojske Rima. Spartak je odlučniji nego ikada da sruši celu Rimsku Republiku.

Nakon Ašurove smrti Nevija i Kriks bore se ujedinjeni sa novom snagom i odlučnošću. Ganik, koji uvek teži iskusiti život u punini, deli postelju sa lepom i opasnom Saksom. Zajedno pobunjenici  učestvuju u nizu krvavih okršaja i pripremaju se za neizbežan rat sa  Rimom. Rimski Senat obraća se za pomoć svom najbogatijem građaninu, Marku Krasu.

Moćan strateški političar poštuje protivnika i odbija da pravi iste greške kao Glaber i njegovi prethodnici. Uz svog mladog saveznika, ambicioznog Julija Cezara, Kras je odlučio ugušiti Spartakovu pobunu.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >