ponedeljak, 01.01. 00:00

Nindža kornjače (2012)

Teenage Mutant Ninja Turtles (Originalni naziv)

akcija animirani avantura

Moderna verzija svima znanog crtaća

 
Režija: Juan Jose Meza-Leon, Alen Van
Scenarij: Joshua Sternin, J.R. Ventimilia
Uloge: Sean Astin, Jason Biggs, Greg Cipes, Rob Paulsen

Filmografija

Hamato Joši, majstor tajne veštine nindžucua, i četiri male kornjače izloženi su tajanstvenoj supstanci sa druge planete što dovede do zapanjujućih posledica. Hamato mutira u čoveka-pacova dok kornjače poprime čovekoliki oblik. Hamato, koji sada nosi ime Splinter, odluči da preuzme brigu o kornjačama i poduči ih svim tajnama nindžucua. Međutim, četiri hrabre kornjače odluče da iskoristie svoje veštine u borbi protiv kriminala.

Najmlađe gledaoce razveseliće novost da će od ove nedelje, 17. marta, moći da prate nove uzbudljive epizode Nindža kornjača. Happy TV donosi nove epizode iz 2012. godine koje prate uzbudljive avanture četvorice braće Leonarda, Rafaela, Donatela te Mikelanđela. Svoju premijeru ovaj je crtać imao u jesen 2012. godine kada su u anegdotama kornjača ratnika mogli da uživaju mališani iz SAD- a i Kanade.

U američkoj verziji serijala glasove Nindža kornjačama dali su Šon Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sema u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spilbergovom hit tinejdžerskom filmu 'Guniz'), i Džejson Bigz (Američka pita 1.-4. nastavak). Pet milijardi dolara vredna franšiza Nindža kornjača osvojila je mališane širom Amerike te je već u svom prvom prikazivanju prošle godine ostvarila rekordnu gledanost. Pre više od 25 godina, nakon prvog stripa o tinejdžerskim kornjačama, crtani junaci su zaživeli na malom ekranu.

Ovaj novi crtać o Nindža kornjačama je zabavniji nego ikad. U ovoj akciji i komediji i dalje glavnu ulogu vode četiri brata tinejdžera koji se u svakoj situaciji oslanjaju jedan na drugog. Uskoro oni otkrivaju tajnu svoje egzistencije i započinju trening kako bi postali junaci, što im je i sudbina. Na svom putu da postanu junaci Nindža kornjače će proći mnogobrojne bitke protiv zlikovaca.

Leonardo je vođa Kornjača, koji se trudi da bude savršen junak i primer trojici mlađe braće. Rafaelo je najveći i najjači među braćom te ima malo strpljenja. Donatelo je analitični, genijalni izumitelj koji je sposoban da tehnološke stvari sa deponija otpada pretvori u fantastično oružje. Poslednji je Mikelanđelo, šaljivdžija koji zna da se smete u neretkim prilikama.


Komentari (4)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >