Lovci na misli (2004)

Mindhunters (Originalni naziv)

akcija triler

Agenti u osami na nenaseljenu ostrvu testiraju svoje sposobnosti pomoću psihološke anlize

 
Režija: Renny Harlin
Scenarij: Wayne Kramer
Uloge: Christian Slater, Val Kilmer, Eion Bailey, Clifton Collins Jr., Will Kemp

Filmografija

Sedmoro potencijalnih FBI agenata, nalazi se pred poslednjim izazovom tokom obuke. Moraju da provedu vikend na izolovanom ostrvu. Vođa tima gine pod neobičnim okolnostima i novopečeni specijalci, shvataju da je osim njih na ostrvu i pravi serijski ubica.

 Nakon potresne simulacije u kojoj dolazi do ubistva žrtve otmice, Sara (Kathryn Morris) i JD (Christian Slater) pridruže se kolegama agentima na predavanju tokom kojega Džejk Haris (Val Kilmer) budućim potencijalnim specijalcima postavlja poslednji zadatak - agenti moraju provesti vikend u osami na nenaseljenu ostrvu gde će isprobati svoju sposobnost i koristeći se psihološkom analizom pokušati uhvatiti serijskog ubicu zvanog Lutkar.

No, nakon dolaska na ostrvo tim otkriva da nije reč samo o otkrivanju sposobnosti, nego i testiranju njihovih instinkata te volje za životom. Nažalost, neće se svi uspeti izvući. Neko među njima skriva svoje pravo lice. To je osoba koja ih poznaje i koja uspeva predvideti svaki njihov korak. Vremena je sve manje, a zamke ih čekaju na svakom koraku. Tim mora raditi zajedno, a svako sumnja na svakoga. Vežba postaje stvarnost…


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >