Torn: Spavalica (2010)

Thorne: Sleepyhead (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Istražujući neobične napade na mlade žene inspektor traga za lukavim serijskim ubicom

 
Režija: Stephen Hopkins
Scenarij: Dudi Appleton, Jim Keeble, Mark Billingham
Uloge: David Morrissey, Natascha McElhone, Aidan Gillen, Eddie Marsan, ...

Filmografija

Dejvid Morisej tumači ulogu harizmatičnog inspektora Toma Torna u još jednoj odličnoj mini seriji koja je adaptacija bestselera Marka Billngema.

"Torn:Spavalica" nudi nov pristup detektivskoj priči: gledaoce očekuje koktel sa jednakom dozom uzbuđenja i jeze.

Torn istražuje niz neobičnih napada na mlade žene. U trci sa vremenom i u nastojanju da nađe zagonetnoga serijskog ubicu vraćaju mu se noćne more iz prošlosti. Prve tri žrtve nađene su mrtve, a četvrta, Alison Vilets, preživela je.

No, Alison je pretrpela moždani udar izazvan veštim pritiskom na osetljive tačke na glavi i vratu. Vidi, čuje i oseća, svesna je svega što se oko nje zbiva, ali ne može da se miče ni komunicira. Ta pojava naziva se sindromom zaključanosti u sopstvenom telu. Policija veruje da je preživela Alison ubičina prva greška. No, Torn otkriva strašnu istinu. Ubica je sa Alison postigao cilj koji je promašio u prethodna tri ubistva. Torn je svestan da će žrtava najverovatnije biti još: zločinac se sa jednakim užitkom poigrava sa njim i daje oduška bolesnoj mašti. Njegov plan je užasan i inspektor mora što pre da pronađe ubicu, a Alison, jedina osoba koja može da otkrije njegov identitet, nemo ćuti...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >