Majčina ostavština (2011)

Surviving Georgia (Originalni naziv)

romantika

Romantična komedija o porodici i novim prilikama

 
Režija: Sandra Sciberras, Kate Whitbread
Scenarij: Sandra Sciberras
Uloge: Pia Miranda, Holly Valance, Shane Jacobson, Toby Wallace

Filmografija

Dolazak pisma njihove otuđene majke Džordžije preokrene Hajdin i Rozin svet naglavačke pa započne lanac dešavanja koji ih dovodi do otkrića da je ljubav i sreću moguće pronaći tamo gde se najmanje nadaš!

Sestre Hajdi i Rouz vode skromne živote. Hajdi radi u lokalnoj staklariji, tvrdoglavo je sama i na prvi pogled nesvesna zaljubljenosti svog stidljivog nadzornika, dok se njena sestra i samohrana majka Rouz seljaka od jednog do drugog pansiona vukući za sobom svoga dobrodušnog i vedrog sina Albija. Obe su se naizgled pomirile sa ključnim događajem svoje mladosti... pre dvanaest godina napustila ih je neobuzdana, muškaraca gladna, impulsivna i raskalašena majka Džordžija. Tako je sve dok jednog dana ne prime identična ružičasta pisma.

Rečeno im je da im je majka umrla i u nasleđe im je ostavila radnju delikatesa u njihovom rodnom gradu, ali samo ako pristanu da se vrate se i tamo zajedno žive šest meseci. Hajdi i Rouz pristanu da se vrate u gradić u kom su odrasle te počnu da obnavljaju staru radnju delikatesa. Devojke se prilagode na tamošnji život, a Rouz se ubrzo zaljubi u lokalnog momka, sada policajca, Džonija, koji u zamenu deli veoma potrebne očinske savete njenom sinu Albiju.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >