Poslednja patrola (2012)

End of Watch (Originalni naziv)

akcija

Snažna priča o porodici, prijateljstvu, ljubavi, časti i hrabrosti

 
Režija: David Ayer
Scenarij: David Ayer
Uloge: Jake Gyllenhaal, Michael Pen~a, Anna Kendrick, Natalie Martinez, ...

Filmografija

Džejk Džilenhol i Majkl Pena u ulozi dva mlada policijska službenika koji patrolišu najozloglašenijim ulicama Los Anđelesa.

Vođeni misijom ispunjavanja policijske zakletve i služenja pravdi, policajci Brajan Tejlor (Džejk Džilenhol) i Majk Zavala (Majkl Pena) postali su kao braća u svakodnevnom nastojanju da im dan na poslu ne bude Poslednja patrola. Kada patrolirate ulicama Saut Sentrala, najopasnijeg dela Los Anđelesa jedino sigurno je da baš ništa nije sigurno. Rotirajuća svetla, glasne sirene i napetu akciju prati iskren i često humorističan odnos partnera koji većinu vremena provode u patrolnom autu čekajući poziv. U opasnosti deluju kao jedan, svesni da svakog trena mogu da poginu. 

 
Doživljaj napete akcije pojačan je snimanjem iz perspektive policajaca, članova bandi, nadzornih kamera, policijskih kamera i civila koji su se našli u unakrsnoj vatri. Ta 360° perspektiva impresivno i neposredno portreiše najmračnije i najnasilnije ulice grada i hrabre policajce i policajke koji njima patrolišu.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >