nedelja, 21.04. 14:46

Monte Karlo (2011)

Monte Carlo (Originalni naziv)

komedija drama avantura

Nakon što im zamene identitete tri devojke iz Teksasa završe u Monte Karlu

 
Režija: Thomas Bezucha
Scenarij: Thomas Bezucha
Uloge: Selena Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy, Cory Monteith

Filmografija

Na putu u Pariz sa najboljom prijateljicom i budućom polusestrom, Grejs zamene za britansku bogatašicu, zbog čega sve tri devojke odlete u Monte Karlo na dobrotvorni bal, licitaciju i priliku za romansu...

Maturantica Grejs i njezina najbolja prijateljica Ema ostavljaju konobarenje u Teksasu i odlaze u Pariz. Ali Grejsina im majka i budući očuh prikrpaju Grejsinu mrzovoljnu polusestru Meg da im bude pratilja. U međuvremenu Emin dečko Oven pokušava sprečiti putovanje prstenom i prosidbom. Grejs i Ema pak ne žele proći bez crème brûléea pokraj Seine, te dve prateljice i Meg ubrzo stižu u Francusku gde Grejs zamene za britansku bogatašicu Kordeliju Vintrop Skot.

Kada se devojke slučajno domognu Kordelijine pozivnice na raskošni dobrotvorni bal u Monte Karlu, iskoriste priliku, odnosno celu sedmicu, te napuste svoj dosadni isprogramirani odmor i krenu na jug. Tamo imaju potpunu slobodu korištenja golema apartmana, odeće i nakita (uključujući ogrlicu vrednu četiri miliona dolara) te kreću na romantičnu pustolovinu ispunjenu zabavama na jahtama, utakmicama pola i dopadljivim neženjama.

Ali kad ogrlica nestane, a prava se Kordelia neočekivano pojavi, Grace, Ema i Meg moraju se osloniti na svoj južnjački šarm, pamet i odvažnost da se njihov odmor iz snova ne bi pretvorio u pravu katastrofu.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >