Putnik 57 (1992)

PASSENGER 57 (Originalni naziv)

akcija triler

Stručnjak za antiteroriste kreće u akciju nakon što su teroristi oteli avion

 
Režija: Kevin Hooks
Scenarij: David Loughery, ...
Uloge: Wesley Snipes, Bruce Payne, Tom Sizemore, Alex Datcher, Elizabeth Hurley, ...

Filmografija

Običan let od Floride do Los Anđelesa postaje prilično neobičan kad u avion ukrcavaju jednog od najvećih terorista sveta, da bi ga odveli na suđenje.

 Opasnog međunarodnog teroristu Charlesa Ranea (B. Payne) policija već godinama uzaludno nastoji da uhvati, ali joj on uvek u poslednjem trenutku izmakne. Međutim, kad Rane kod plastičnog hirurga na Floridi pokuša da promijeni fizionomiju, FBI ga napokon uhvati i odlučida ga prebaci u Los Angeles. Istovremeno, cenjeni stručnjak za antiterorističku delatnost John Cutter (W. Snipes) napušta službu nakon što mu je nedavno poginula supruga Lisa (E. Ayala). Njegov kolega i prijatelj Sly Delvecchio (T. Sizemore) moli ga da promeni odluku, ali Cutter ostaje pri svojoj nameri, posebno jer sebe okrivljuje za Lisinu smrt. Cutterov i Raneov put ispreplest će se na avio liniji za Los Angeles gde FBI odvodi suludog kriminalca na suđenje.

Kada avion otmu Raneovi pomagači, među kojima i stjuardesa Sabrina (E. Hurley) i pobiju policajce, jedina će im prepreka biti Cutter koji u Kaliforniju putuje kao civil tražeći novi posao...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >