Stiven Sigal - Pravda za sve (2010)

True Justice (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Serijal prati vođu specijalnog tima policajaca u svakodnevnoj borbi s kriminalom

 
Režija: Keoni Waxman, Wayne Rose
Scenarij: Steven Seagal, Keoni Waxman, Joe Halpin, ...
Uloge: Steven Seagal, Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, ...

Filmografija

Serija "Pravda za sve" u centru pažnje ima Stivena Segala, jednog od najvećih akcijskih heroja današnjice.

Gledaoci će biti u prilici videti strast,predanost poslu i rad najboljih policajaca koji rade u regiji Džeferson posle devastirajućeg uragana Katrina. U svakoj epizodi bit ćemo u prilici da vidimo Segala i njegov tim najboljih policajaca koji reaguju u najkritičnijim situacijama.

Reč je o TV ostvarenju koje prati život internacionalne filmske zvezde i eksperta za borilačke veštine kao predstavnika zakona. Segalovi filmovi zaradili su više od dve milijarde dolara, a on je svetski priznat stručnjak za borilačke veštine sa sedmim stupnjem crnog pojasa u aikidou. Pored Silvestera Stalonea i Arnolda Švarcenegera, Segal se smatra jednim od najpoznatijih filmskih akcionih heroja današnjice.

Međutim, malo je poznata činjenica da je u posljednjih 20 godina Segal radio i kao zamenik šerifa u regiji  Džeferson u Luiziani. Zapravo, pored toga što je odlazio u redovne patrole, Segal je vešt strelac koji je radio sa timom za specijalna oružja i taktiku obučavajući ih korištenju vatrenog oružja i borbi prsa u prsa.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >