Svadbeni pevač (1998)

WEDDING SINGER (Originalni naziv)

komedija romantika

Slomljeni pevač na venčanjima kojeg ostavi vernica zaljubi se u simpatičnu konobaricu

 
Režija: Frank Coraci
Scenarij: Tim Herlihy
Uloge: Drew Barrymore, Adam Sandler, Christine Taylor, Allen Covert, ...

Filmografija

"Svadbeni pevač" nalik je putovanju u osamdesete: kičasta i neobuzdana posveta mnogim nezaboravnim muzičkim hitovima, od Boya Georgea, pa sve do Billyja Idola. U svojoj osnovi ovo je ipak klasična romantična komedija puna nesporazuma, ganutljivih trenutaka i emotivnih tenzija. Drew Barrymore se sjajno snalazi u svetu romantičnih komedija, a Adam Sandler pokazao se odličnom komičnom distrakcijom i pravom osobom za ulogu romantičnog gubitnika.

Robbie Hart (A. Sandler) sretan je kao pevač na venčanjima. Pred njim je i vlastito venčanje s dugogodišnjom devojkom Lindom. Međutim, na sam dan venčanja Linda odustane nezadovoljna što Robbie nije dovoljno ambiciozan da bi napravio pravu karijeru pevačke zvezde. Razočaran, Robbie utehu pronalazi u druženju sa simpatičnom Julijom (D. Barrymore), novom devojkom koja počinje da radi u restoranu u kojem on peva. I Julia je pred udajom za bogatog, ali naduvanog Glenna koji je pored svega i vara.

Tokom priprema za Julijino venčanje Robbie i ona zaljube se jedno u drugo, ali ih mnoštvo nesporazuma još neko vreme sprečava da priznaju svoja prave osećanja...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >