sreda, 24.04. 17:00

Smrt u raju (2011)

Death in Paradise (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Nemoguća ubistva na prelepom karipskom ostrvu

 
Režija: Paul Harrison, Roger Goldby, Charlie Palmer, ...
Scenarij: Robert Thorogood
Uloge: Ben Miller, Sara Martins, Danny John-Jules, Gary Carr, Élisabeth Bourgine...

Filmografija

Još nemogućih ubistava na prelepom karipskom ostrvu. Inspektor Ričard Pul i njegov tim opet rade na slučaju, ali hoće li on ikad zavoleti raj?

Inspektor Ričard Pul je još zarobljen na malom karipskom ostrvu Sent Mari, gde sunce, more i pesak nastavljaju da ga nerviraju, baš kao što i on nervira svoje napaćene kolege. Ričard se najbolje oseća na poslu, ima oko za detalje i pronicljiv um koji ostaje oštar. Briljantna narednica Kamil Bordi pomoću instinkta popunjava praznine kad god ljudska ćudljivost zbuni njenog inspektora.
 
Iako njihovi različiti pristupi leve i desne polovine mozga često uzrokuju konflikte između Ričarda i Kamil, takođe čine da budu značajna snaga borbe protiv zločina, snaga pred kojom su izazovi intrigantnih i zagonetnih ubistava u novoj seriji zamršenih misterija.
 
Uz često neobičnu, ali vitalnu pomoć Dvejna i Fidela, rešavaju niz jedinstvenih ubistava, od drevnih gusarskih kletvi i vudu festivala, do ubijenih časnih sestara. Ričard se takođe suočava sa svojim prvim tropskim uraganom. U britanskom stilu, šolja čaja je ključ za sumnjivo samoubistvo. Sent Mari je svakako ostrvo koje drži Ričarda i njegov tim u pripravnosti, a gledaoci nagađaju kakav će biti obrt. 

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >