Budućnost (2011)

The Future (Originalni naziv)

komedija drama

Neobična priča o mladom paru i mačku lutalici

 
Režija: Miranda July
Scenarij: Miranda July
Uloge: Miranda July, Hamish Linklater, David Warshofsky, Isabella Acres, ...

Filmografija

Kad Sofi i Jason, par u tridesetima, odluče primiti sebi mačku lutalicu, njihov pogled na život sasvim se promeni, menjajući prostor i tok te stavljajući njihovu veru jedno u drugo te u same sebe na iskušenje.

Sofi i Jason neobičan su par koliko su i drugi parovi neobični kad su sami. Žive u malom stanu u L. A.-u, rade poslove koje mrze, a za mesec dana uzet će k sebi mačka lutalicu koji se zove Pav Pav. Kao i novorođenče, on zahteva cjlodnevnu brigu – može uginuti za šest meseci ili za pet godina. Usprkos njihovim dobrim namerama, Sofi i Jason užasnuti su sve vidljivijim gubitkom vlastite slobode. Nakon što im preostane samo mesec dana vremena, obadvoje napuste posao te otkažu internet kako bi pratili svoje snove – Sofi želi stvoriti novi ples, a Jason se jednostavno želi prepusti sudbini da ga vodi.

No, kako mesec prolazi, Sofi postaje sve više i više ponižavajuće paralizirana. U trenutku očaja pozove neznanca Maršala – čestitog pedesetogodišnjaka koji živi u Valeiju. U njegovom otmenom svetu Sofi ne mora biti Sofi; sve dok je tamo nikad ne mora nanovo pokušavati (i grešiti). Živeći u dve jezovito isprazne i različite stvarnosti, Sofi i Jason moraju se ponovno sjediniti sa vremenom, prostorom i svojim vlastitim dušama kako bi našli put kući.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >