Živi cirkus (2000)

Circus (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Prevarant Leo Garfield i njegova glamurozna žena Lili odluče okrenuti novi listu u životu

 
Režija: Rob Walker
Scenarij: David Logan
Uloge: John Hannah, Famke Janssen, Peter Stormare, Eddie Izzard

Filmografija

Leo i Lili Garfield sanjaju o begstvu od kriminalne svakodnevice. Zajedno smisle drsku prevaru koja će privući svakojake neobične i opasne likove u njihovu zamršenu mrežu.

Leo i Lili žele ostvariti san u vidu jednosmerne brodske karte za Kubu! Zajedno osmisle izuzetno drsku spletku. U svoju zamršenu mrežu privuku raznoliko mnoštvo bučnih i neukusnih hazardera koji svi žele delić akcije. Kad pokrenu spletku života, Leo i Lili počnu mahnito menjati strane kako bi ostali korak ispred prevare i intrige. U svoju mrežu privuku sadističkog zelenaša Troja koji ganja Lea zbog isplate kockarskih dugova.

Lea traži i maloumni golijat zvan Mozes. On traga za svojom devojkom te moli Lea za pomoć. Tu je i Bruno, očinska figura u Leovu životu, fitnesom opsednuti šef bande koji igra drugačiju igru po drugim pravilima – a ne smijemo zaboraviti ni ekscentričnog pomodara Juliusa koji se s Leom i Lili uplete u najopasniju od svih igara, igru jednostruke, dvostruke i trostruke prevare.

Svaki susret postavlja pitanje istine i laži. Tko laže? Tko govori istinu? Istina je da nitko ne govori istinu? Ili možda da?


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >