Čarobni grad (2012)

Magic City (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Vlasnik luksuznog hotela spreman je na sve da bi opstao u vatrenom Majamiju 1950-ih

 
Režija: Carl Franklin, Nick Gomez, Simon Cellan Jones, ...
Scenarij: Mitch Glazer
Uloge: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Steven Strait, Jessica Marais, ...

Filmografija

Dok Ajk Evans dočekuje Novu godinu u svom luksuznom hotelu “Miramar Plaja”, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. Burni period zavladao je u Majamiju, gde zbog blizine Kube navraćaju svi, od Kenedija i mafije do CIA-e.

Majami Bič, 1959. g. Dok Ajk Evans dočekuje Novu godinu u svomluksuznom hotelu “Miramar Plaja”, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. Buran period je zavladao u Majamiju, gradu koji se našao u središtu zbivanja. Tamo zasedaju Kenediji, mafija i CIA i  Ajk, zvezda svog hotela, ali sve ima svoju cenu.

Da bi finansirao svoj san, prodao je dušu mafijaškom bosu Benu Mesaru Dajamondu. Ajkova žena Vera, bivša igračica, i njegovo troje dece smatraju ga časnim čovekom, ali on ne može raskinuti svoj ugovor sa  đavolom. Njegov  život je fasada. U stvaru ništa u „Miramar Plajii“ nije kako se čini.

Danju je to pozornica za klovnovske skokove u vodu i sate plesa. Noću se tamo eskort-dame potajno sastaju sa oženjenim muškarcima u porodičnim  apartmanima, dok sumnjiviji stanovnici Majamija, ali i predstavnici zakona, naviru poslušati legendarne pevače, muzičare i komičare.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >