Zatočena (2010)

CONFINED (Originalni naziv)

triler drama

Arhitektica se nađe u opasnosti razotkrivajući mračnu tajnu koju skriva zagonetni komšija

 
Režija: Andrew C. Erin
Scenarij: Kraig Wenman
Uloge: Emma Caulfield, Michael Hogan, David James Elliott, Paul McGillion, ...

Filmografija

Britanski TV film "Confined" uzbudljivi je triler o arhitektici koja u opasnost dovodi i vlastiti život kako bi razotkrila mračnu tajnu koju skriva njezin naizgled simpatični komšija. U glavnim su ulogama Emma Caulfield (Gigantic, Buffy - ubica vampira, Beverly Hills, Legenda o gradu tame), Michael Hogan (Battlestar Galactica) i David James Elliott (JAG, The Untouchables, Bed and Breakfast).

Pogledavši kroz prozor svoje kancelarije prema susednoj kući, arhitektica Viktoria Pejton se zaprepasti kad ugleda reč "Upomoć" ispisanu na podrumskom prozoru. Odjuri onamo kako bi izvidela o čemu se radi i upoznaje Fritca Alena, naizgled simpatičnog postarijeg muškarca, čiji umilni osmeh skriva tajnu. Kad ponovno pogleda onamo, natpisa "Upomoć" više nema. Možda joj se pričinilo? Kasnije te noći začuje čudno kuckanje iz susedne kuće. Sledeće noći, dok je njezin muž Mihael na službenom putu, Viktoria se probudi i ugleda Fritca kako kopa u svom dvorištu.

Sutradan ujutro, dok se Viktoria sprema odvesti svoju osamnaestogodišnju kćer Avu u školu, Fritc navrati i, ispričavajući se, objasni da mu je uginuo pas te ga je sinoć pokopao. No kasnije tog dana Viktoria kroz Fritcov podrumski prozor ugleda rub kaveza i ruku koja se hvata za njegove šipke. Kad Mihael stigne sa policijom, ništa ne pronađu. Viktoria proveri adresu svog komšije na internetu i otkrije da je Fritcov sin nestao prije 16 godina te da je njegova supruga Bea imala kćer kojoj se izgubio svaki trag. Zabrinuta za svoju najbolju prijateljicu, nestalu nakon što je, "oboružana" nacrtima, posetila Fritcovu kuću izdajući se za urbanisticu, Viktoria provali i ušulja se u prazan podrum. Mereći prostoriju koracima, podigne pogled i spazi tinejdžericu kako je promatra kroz pukotinu u zidu...

Viktoria snosi posledice svog otkrića u očajničkom pokušaju razljućenog Fritca da sačuva porodičnu tajnu i sakrije svoju prošlost. Hoće li Viktoria svoje otkrivanje istine platiti životom?


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >