Kamena pustinja (2003)

Hard Ground (Originalni naziv)

vestern

Kako bi se iskupio lovac na glave i begunac iz zatvora kreće u lov na opakog bandita

 
Režija: Frank Q. Dobbs
Scenarij: David S. Cass Sr., Frank Q. Dobbs
Uloge: Burt Reynolds, Bruce Dern, Amy Jo Johnson, Seth Peterson, David Figlioli, ...

Filmografija

Krivo optuženi lovac na glave beži iz zatvora zajedno sa opakim banditom i ubicom. Nakon begstva u trag mu ponovo ulazi šerif koji ga je uhvatio te mu nudi mogućnost iskupljenja ukoliko mu pomogne uhvatiti ubicu sa kojim je pobegao. Njihovoj potrazi se pridružuje i mlada devojka koja se želi osvetiti ubici za ubistvo svojih roditelja.

Lovac na glave Džon MakKaj nepravedno je osuđen na doživotnu robiju, ali uspeva pobeći iz zatvora, zajedno sa nasilnim ubicom Bilijem Baklinom . Na slobodi Baklin i njgova banda kreću prema Meksiku kako bi se spojili sa grupom revolucionara, a usput pljačkaju i ubijaju nedužne ljude duž čitave Arizone.
Šerif Hač Hutčinson, koji je uhvatio Džona, ponovo ga poronalazi i traži da mu pomogne u hvatanju Buklina i njegove bande. Zauzvrat mu nudi pomilovanje.

Džohn pristaje da sa čovekom, koji ga poslao u zatvor, lovi čoveka koji mu je pomogao pobeći iz zatvora. Dodatni razlog za to predstavlja i odlučna Elizabet Kenedi, koji traži da ide sa njima kako bi se osvetila Buklinu za ubistvo roditelja...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >