Skandal (2012)

Scandal (Originalni naziv)

drama

Serija prati život mlade žene čiji je posao zaštita i odbrana reputacije nacionalne elite

 
Režija: Paul McGuigan, Roxann Dawson, ...
Scenarij: Shonda Rhimes
Uloge: Kerry Washington, Henry Ian Cusick, Columbus Short, Darby Stanchfield, ...

Filmografija

Svi imaju tajnu…a posao Olivije Pop je da zaštiti i odbrani javnu sliku nacionalne elite čuvajući njihove tajne u skrivenim odajama. Saznajte na koji način uspeva u isto vreme dobiti poštovanje i strahopoštovanje drugih u prvoj sezoni intrigantne dramske serije SKANDAL samo na "UNIVERSAL CHANNEL"-u svakog utorka u 21:20 s početkom 8. maja.

Od reditelja ‘’Uvoda u anatomiju’’ i ‘’Privatne prakse’’, Skandal je fokusiran na Oliviju koja je odgovorna za stvaranje imidža i smirivanje kriza kroz razne mahinacije "iza scene". Ova serija, razvijena s novog i provokativnog gledišta, prati Oliviju Pop i njeno savršeno osoblje dok pokušavaju zaštititi reputacije svojih klijenata bez obzira na sve moguće posledice. Ali, klijenti nisu jedini koji pokušavaju sakriti svoje tajne. Kako se radnja razvija, predsednik Ficdžerald Grand, Olivijin bivši šef, i njegov vođa osoblja će pratiti svaki Olivijin pokret.

Glumačku postavu "Skandala" čine Keri Vašington ("Ray") u ulozi Olivije Pop, Henri Jan Kjuzik ("Izgubljeni") u ulozi Stivena Finča, Kolumbus Šort ("Krv i ples") u ulozi Harison Rajta, Đulijermo Diaz ("Neodoljive budale") u ulozi Haka, Darbi Stanšfild u ulozi Abi Vilan, Kejti Lovz u ulozi Kvin Perkins, Toni Goldvin ("Duh") u ulozi predsednika Ficdžerald Granta i Džef Peri ("Uvod u anatomiju") u ulozi Sajrusa.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >