Kakvi lažnjaci (2006)

NATIONAL LAMPOON'S CATTLE CALL (Originalni naziv)

komedija

Tri prijatelja otvore agenciju za glumice kao paravan za lakše upoznavanje sa devojkama

 
Režija: Martin Guigui
Scenarij: Martin Guigui
Uloge: Andrew Katos, Diedrich Bader, Thomas Ian Nicholas, Jenny Mollen, ...

Filmografija

”Kakvi lažnjaci!” počiva na sasvim uverljivoj priči i priličnom genijalno ideji kako uloviti devojku te mladim glumcima koji su potpuno opravdali poverenje producenata. “Kakvi lažnjaci!” su iznenađujuće zabavan i smešan film koji svakako preporučujemo.

Šerman (Andrew Katos) i Glen (Diedrich Bader) žele upoznati devojke i malo se zabavljati sa njima, dok romantični Ričie Rej (Thomas Ian Nicholas) traži savršenu životnu saputnicu. Otvoriti agenciju, koja traži glumice za film nezavisne produkcije, dečkima zvuči kao plan bez mane i odlični paravan za upoznavanje sa devojkama. Riči se zagleda u Marinu Del (Jenny Mollen), novu devojku u gradu, Glena zaludi Laurel (Nicole Eggert), dok Šerman poludi za avanturisticom Nikitom (Chelsea Handler). Čini se da plan besprekorno uspeva, sve dok devojke ne shvate o čemu se zapravo radi.

Još jedna u nizu  “National Lampoon” komedija inspirirana "National Lampoon“ magazinom i filmom legendarnog Johna Hughesa o nepodopštinama porodice Grisvold,  tiokom godina pretvorila se u sasvim drugačiju “zver”, mada autori mnogih "National Lampoon“ nastavaka zapravo nisu imali pravo koristiti zaštićeno ime.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >